OVER ONS

Fiscuraat Belastingadviseurs

Fiscuraat belastingadviseurs is een allround belastingadvieskantoor en onderdeel van De Jong Accountants en Adviseurs. We staan bekend om onze hoge mate van klantbetrokkenheid en focus op kwaliteit.


Onze fiscale adviseurs helpen ondernemers hun weg te vinden in het complexe fiscale landschap. We vinden het belangrijk dat fiscaliteit geen struikelblok vormt bij het ondernemen, investeren, samenwerken of bij andere strategische keuzes binnen een organisatie. Als betrokken partner willen we echt begrijpen wat jouw drijft om daarmee zo optimaal mogelijk jouw belangen te behartigen. Binnen het bedrijf, maar ook daarbuiten. Zo geven wij inzicht en rust.


We hebben specialisten voor alle denkbare fiscale uitdagingen. Zowel op nationaal én internationaal vlak, voor jouw privé zaken en zakelijke belangen. We staan voor actuele én heldere adviezen tegen een eerlijke prijs.

Onze Missie

IN ALLES WAT WIJ DOEN,
VERRASSEN WIJ MET INZICHT EN HELPEN JE VOORUIT.

Onze Visie

Wij zijn een vooruitstrevend en innovatief advies- en accountantskantoor en lopen voorop in de ontwikkelingen binnen onze branche. Onze ambitie is het om een groeiend aantal ambitieuze ondernemers en ondernemingen te begeleiden bij het behalen van hun doelstellingen door een langdurige vertrouwensrelatie aan te gaan. Zowel met onze relaties als met onze medewerkers.

Wij bouwen voortdurend aan een prettige en veilige werkomgeving voor onze medewerkers. Zodat zij zelfstandig en met plezier kunnen presteren en voldoende ruimte hebben voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Wij tonen passie, positiviteit en daadkracht. Zowel intern, als extern.

Onze Kernwaarden

Persoonlijk

Wij werken persoonlijk en klantgericht; dit betekent dat wij onze klanten en medewerkers begeleiden bij het bereiken van hun doelen. Wij zijn steeds op de hoogte van wat er speelt. Hierdoor kennen we elkaars behoeften, doelen en dromen. Om dit te borgen, zitten wij regelmatig met elkaar aan tafel om een zinvol en verrassend gesprek te voeren.

Wij werken samen, maken verwachtingen helder en komen gemaakte afspraken en beloften na.

Daadkrachtig

Wij zijn daadkrachtig; dit betekent dat wij proactief werken, deskundigheid en eigenaarschap tonen en staan voor kwaliteit. Zo creëren wij vertrouwen richting onze klant.

Onze medewerkers durven beslissingen te nemen en dragen hiervoor de verantwoordelijkheid. Wij staan achter onze medewerkers en stimuleren hen continu om zich persoonlijk te ontwikkelen.

Wij stralen zelfvertrouwen uit, zijn een deskundige gesprekspartner en kennen onze grenzen.

Inventief

Door inventief te zijn, zijn wij in staat om onze klanten op een positieve manier te verrassen en ons te onderscheiden. Wij komen met ‘niet alledaagse oplossingen’ en blijven naar de toekomst kijken.

Onze medewerkers krijgen de vrijheid om klanten vooruit te helpen en creatief te zijn met oog voor commercie en professionaliteit. We leiden mensen zodat we samen voorop blijven gaan in een dynamische markt en daarmee continu innovatief en onderscheidend zijn.

Wij hechten aan vernieuwing, omdat wij in de toekomst relevant willen blijven.

Wij investeren hiervoor in nieuwe systemen en de kennis en kunde van onze mensen en blijven ons dienstenpakket vernieuwen en uitbreiden.

Veilig

Door respectvol, open en eerlijk met elkaar om te gaan, creëren we een veilige omgeving waarin vertrouwen, gelijkwaardigheid en integriteit centraal staan.

Wij werken samen, luisteren naar elkaar en hebben aandacht voor elkaar. Wij vinden het belangrijk dat we waardering naar elkaar uitspreken en op een veilige manier feedback geven en ontvangen.

Door onze medewerkers in hun kracht te zetten, krijgen zij energie en motivatie om met plezier bij ons te werken.

Bij ons zijn persoonlijke- en klantgegevens veilig. Wij voldoen continu aan relevante wet- en regelgeving. Wij doorstaan de toetsingen van onze beroeporganisatie met glans.

ALLES ONDER ÉÉN DAK

Resultaatgerichte inrichting van HR die past bij iedere groeifase van de organisatie.

Concreet fiscaal advies waar jij en jouw onderneming beter van worden.

Haal alles uit je bedrijf met slimme IT en strategische coaches aan je zijde.

Kom werken in een gouden netwerk met sterke ondernemersgeest.

Resultaatgerichte inrichting van HR die past bij iedere groeifase van de organisatie.

Concreet fiscaal advies waar jij en jouw onderneming beter van worden.

We helpen je met fiscale vragen of uitdagingen bij de Belastingdienst.

Kom werken in een gouden netwerk met sterke ondernemersgeest.

Contact

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bezoekadres
Taalstraat 40
5261 BE Vught

Telefoon
+31 73 658 70 90

E-mail
info@fiscuraat.nl