Koop of verkoop van een onderneming
– de deal van je leven

De koop of verkoop van een onderneming is een veelomvattend proces. Niet alleen zijn er financiële, fiscale en juridische aspecten om rekening mee te houden, ook is er een belangrijke emotionele kant. Omdat er veel op het spel staat, is een overname of fusie complex om zelf te regelen. Samen met jou realiseren we graag de deal van je leven! Wij nemen je hierbij volledig aan de hand en begeleiden je door alle te nemen stappen. Doordat we je volledig ontzorgen, kun jij focus houden op je bedrijfsvoering.

VERKOOPBEGELEIDING

De verkoop van je onderneming is een emotioneel proces. Wat is de waarde van je bedrijf en hoe zorg je voor continuïteit voor je medewerkers? Dankzij de begeleiding van onze ervaren specialisten kun jij met een gerust hart verkopen of bedrijfsopvolging aangaan.

DUE DIGILIGENCE

Een grondig (boeken)onderzoek voordat je een koop definitief maakt, voorkomt vervelende verrassingen. Zonder due diligence is een koop of verkoop altijd riskant. Kies voor zekerheid en laat je goed bijstaan in deze fase.

AANKOOPBEGELEIDING

Wat voor bedrijf zoek je en waarom? En hoe verdien je de koopsom terug? Wij toetsen al je ambities en helpen je met het vinden van de juiste match.

BEDRIJFSFINANCIERING

We helpen je bij de juiste selectie van (her)financiering en het ontwikkelen van een aantrekkelijke propositie voor potentiële financiers, zoals private equity.

WAARDEBEPALING VAN MIJN BEDRIJF

Een waardebepaling kun je zien als een foto van je onderneming waarop alle waardebepalende elementen en kwetsbaarheden staan. Op basis van meerdere waarderingsmethoden bepalen we nauwkeurig de waarde van je onderneming met goede onderbouwing.

HERSTRUCTURERING

Verkeer je in zwaar weer en is herstructurering nodig? Verzeker je van deskundig en rationeel advies. De juiste beslissing op het juiste moment beperkt de schade.

Meer weten?

  • Als je de naam van je contactpersoon weet
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

VRAGEN?

+31 73 656 25 81