De wettelijk verplichte jaarrekeningcontrole is een specialistische tak van sport. Wij maken om die reden een strikte scheiding tussen controle en advies. Voor de audit werken wij samen met gespecialiseerde controleurs uit een audit only praktijk. Zij zorgen voor een strakke en efficiënte controle met een korte doorlooptijd.

Wanneer is een audit verplicht?

Een audit is verplicht als je onderneming twee boekjaren achter elkaar aan minstens twee van de drie voorwaarden voldoet: Je hebt meer dan 50 mensen in dienst; Je hebt een omzet van meer dan 12 miljoen euro en je hebt meer dan 6 miljoen euro balanstotaal. Kortom: We ondersteunen grote en middelgrote MKB-ondernemingen en organisaties in de non-profit sector bij hun wettelijk verplichte jaarrekeningcontroles.

Unieke aanpak

De specialisten die voor ons de audit uitvoeren, hebben een unieke aanpak.

  1. Ze werken voor onze audits alleen maar met senior professionals, die jouw taal spreken en aan één woord genoeg hebben. Je merkt dit direct aan de korte doorlooptijd en de kwaliteit van de controle.
  2. De auditspecialisten voelen betrokken. Ze bespreken niet alleen de inhoud van de controle met je, maar zijn delen ook proactief kennis en hun best practices. Daarnaast stellen ze hun partnernetwerk in de keten aan je beschikbaar.
  3. Je krijgt een perfecte sparringpartner die zelf ook interim- en adviesposities in het bedrijfsleven vervult. Deze specialisten staan je dus hands-on bij met branchekennis van binnenuit.
  4. Dankzij korte doorlooptijden en een hoge kwaliteit, kunnen wij onze overhead laag houden en je scherpe auditfees aanbieden.

Kosten besparen

De inzet van auditspecialisten geeft onze eigen adviseurs de tijd en ruimte om jou als ondernemer bij te staan over de volle breedte van je (ondernemings)vraagstukken. Ze hebben bovendien niet te maken met belemmeringen door de strakke regels en het toezicht rondom de audit. Je bespaart hiermee niet alleen kosten, maar bent ook verzekerd van kwaliteit.