In oktober 2016 hebben de drie Nederlandse golftalenten Lars van Meijel, Rowin Caron en Jeroen Krietemeijer besloten hun droom na te streven in een poging om als golfprofessional het hoogste niveau te bereiken. De komende drie jaar staan voor hen in het teken van deze droom, de blik vol op de toekomst! Dit spreekt ons bij De Jong Accountants en Adviseurs natuurlijk erg aan en daarom staan wij deze toppers bij met raad en daad.

Lars van Meijel begon het seizoen in januari 2017 met een vliegende start. Hij won direct zijn eerste toernooi op de ALPS-Tour, zeg maar de hoofdklasse van het Europese circuit, en weet zich sindsdien te handhaven in de top-5 van deze competitie. Dit is belangrijk want een plaats bij de eerste 5 betekent promotie naar de Challenge tour, ofwel de eerste divisie.

De goede prestaties van Lars op de ALPS-Tour in Europa zijn ook in Nederland niet onopgemerkt gebleven. Dit werd onlangs beloond met een uitnodiging voor hét toernooi van de European Tour in Nederland, het KLM Open. Op donderdag 14 september begon Lars in de stromende regen met een birdie goed aan zijn eerste dag maar met +3 slagen na de eerste twee dagen wist hij uiteindelijk het weekend net niet te halen.

KLM OpenMaar voor Lars was de KLM Open ‘slechts’ een uitstapje, want de komende weekenden zal hij achtereenvolgens in Pescara – Italië en Granada – Spanje spelen om zijn top 5 plaats op de ALPS Tour te verdedigen om uiteindelijk tijdens het finale weekend van 19 tot 22 oktober aan het Lago Maggiore – Italië de felbegeerde promotie te bewerkstelligen. Wij wensen Lars veel succes!

Volg Lars via Twitter op @larsvanmeijel of check het laatste nieuws op www.alpstour.com