Welkom bij Fiscuraat

Belastingadviseurs

Wij zijn u graag van dienst

Fiscuraat Belastingadviseurs is een allround belastingadvieskantoor. Onze historie gaat terug naar 1994 als we afsplitsen van een van de Big Four-kantoren. Sinds 2005 is ons kantoor gehuisvest te Vught.

Wij helpen ondernemers bij fiscale en financiële vraagstukken. In zeer korte tijd krijgt u helder en praktisch advies over al uw vragen op zowel nationaal, als internationaal gebied.

Onze medewerkers hebben allen een brede fiscale en financiële achtergrond. Zij zijn hierdoor in staat een kwestie in al zijn aspecten te doorgronden en hier snel de beste oplossing voor te bieden. Dit alles tegen een eerlijke prijs.

Als betrokken partner hebben we altijd uw wensen voorop staan. Daar kunt u op vertrouwen.

REFERENTIES

Natuurlijk kunnen we u uitgebreid vertellen hoe deskundig en waardevol onze fiscalisten zijn voor u en uw onderneming. Maar liever laten we onze klanten zelf iets zeggen over ons. Uiteraard zijn we trots op alle mooie woorden van onze trouwe klanten.

Ik ben al vele jaren klant van Fiscuraat. Het blijkt dat er nog steeds bedrijven zijn die ter zake deskundig zijn en weten wat service bieden is. Een pluim voor Fiscuraat!

Analyse bureau milieu gerelateerd

Grote betrokkenheid, deskundigheid, snel reageren op vragen, ontspannen sfeer, blijft niet beperkt tot 9 tot 5 uur.

Branche: Laboratorium

Kwaliteit, vaste contactpersonen, korte lijnen, één-loket aanpak,  multidisciplinaire aanpak, pro-actief, betrokkenheid, ontzorgen.

Zomaar een aantal steekwoorden die bij mij opkwamen, toen ik gevraagd werd iets over mijn relatie met Fiscuraat te vertellen.

Analyse bureau medisch gerelateerd