VENNOOTSCHAPSBELASTING

Het up-to-date hebben van uw compliance is een van de moeilijkste taken van een organisatie. Fiscuraat Belastingadviseurs neemt u deze zorg graag uit handen. U kunt rekenen op snel en accuraat advies.

Elke besloten of naamloze vennootschap in Nederland moet een aangifte vennootschapsbelasting indienen. Dit geldt in bepaalde situaties ook voor een stichting of vereniging. Fiscuraat kan helpen bij de aangifte vennootschapsbelasting. We nemen hierbij vele zaken in ogenschouw.

Denk aan vragen als: is de rente belast of is de rente in dat geval aftrekbaar? Is het aangaan van een fiscale eenheid raadzaam of moet deze juist worden verbroken? Is er sprake van een beleggingsinstelling, zijn alle kosten aftrekbaar, is de innovatiebox van toepassing, zijn de verliezen compensabel, kan een herinvesteringsreserve worden gevormd, mag er willekeurig worden afgeschreven en is dat zinvol, is de structuur klaar voor verkoop of opvolging?

De antwoorden op deze en ander vragen bepalen uiteindelijk hoeveel belasting u moet betalen. Uiteraard proberen we dit bedrag voor u zo laag mogelijk te houden.

“De antwoorden op deze en ander vragen bepalen uiteindelijk hoeveel belasting u moet betalen.
Uiteraard proberen we dit bedrag voor u zo laag mogelijk te houden.”

FISCURAAT BELASTINGADVISEURS