PENSIOENEN

Uw oude dag lijkt misschien nog ver weg. Toch is dit het moment om over uw pensioen na te denken. Nu zit u vol ambities en plannen. Zorg dat ook uw toekomstplannen mogelijk zijn als u straks met pensioen gaat.

Wie stopt met werken, zal iets moeten regelen om de nodige financiële ruimte te kunnen behouden. Onze pensioenspecialisten kunnen met u de verschillende mogelijkheden doornemen.

Voor een persoonlijk pensioenplan kijken we samen met u vooruit en beoordelen we hoe u het beste uw pensioen kunt opbouwen. Denk aan: een verzekeringsproduct, maar ook sparen, een hypotheek aflossen of investeren in een bedrijf zijn mogelijkheden. Wellicht een mix van deze opties.

Elk pensioen is persoonlijk. Het is dus niet zo dat één pensioenproduct het beste is. We helpen u graag een persoonlijk pensioenplan samen te stellen. Hoe eerder u een goed plan heeft, hoe gemakkelijker het is om de nodige voorzieningen te treffen.

“Voor een persoonlijk pensioenplan kijken we samen met u vooruit en beoordelen we hoe u het beste uw pensioen kunt opbouwen”

FISCURAAT BELASTINGADVISEURS